Catania Flammé Marine

695.00 HUF

Nincs készleten

Kategóriák: Fonalak

A népszerű Catania fonalcsalád izgalmas, egyedi és színpompás tagja! Ez a 100% pamut fonal színében és textúrájűban egyaránt változatos, a különleges fonási technológiának, és a kétféle fonalkikészítésnek köszönhetően. Az egyszínű, mercerizált, fényes pamutszál és matt, többszínű társával összefonva alkotják ezt a vonzó megjelenésű, változó vastagságú fonalat! Remekül kombinálható az egyszínű Catania fonalakkal, mivel azonos a méretpróba és az ajánlott tűvastagság.

Ha az idén nyáron szupertrendi akarsz lenni, akkor kötelező alapdarab lesz a Catania Flammé Marine árnyalattal megbolondított, Catania Marine alapszínű pulóver! Készítsd el az alábbi leírás alapján.

Vásárolj ebből a fonalból, és válassz egy Letölthető leírást, amit ajándékba elküldök Neked.


A kiválasztott Letölthető leírás számát kérlek, írd a megjegyzés rovatba.

Összetétele: 100% pamut

1 gombolyag: 50 g / 120 m

Kötéspróba: 26 szem x 36 sor = 10 x 10 cm

Ajánlott tűméret: 3,5


A népszerű Catania fonalcsalád izgalmas, egyedi és színpompás tagja! Ez a 100% pamut fonal színében és textúrájűban egyaránt változatos, a különleges fonási technológiának, és a kétféle fonalkikészítésnek köszönhetően. Az egyszínű, mercerizált, fényes pamutszál és matt, többszínű társával összefonva alkotják ezt a vonzó megjelenésű, változó vastagságú fonalat! Remekül kombinálható az egyszínű Catania fonalakkal, mivel azonos a méretpróba és az ajánlott tűvastagság.Ha az idén nyáron szupertrendi akarsz lenni, akkor kötelező alapdarab lesz a Catania Flammé Marine árnyalattal megbolondított, Catania Marine alapszínű pulóver! Készítsd el az alábbi leírás alapján.Vásárolj ebből a fonalból, és válassz egy Letölthető leírást, amit ajándékba elküldök Neked.A kiválasztott Letölthető leírás számát kérlek, írd a megjegyzés rovatba.Összetétele: 100% pamut1 gombolyag: 50 g / 120 mKötéspróba: 26 szem x 36 sor = 10 x 10 cmAjánlott tűméret: 3,5

Kézimunkasuli Facebook csoport | Kézimunkasuli YouTube csatorna

A kosár tartalma
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás