"Marilyn" kézimunka táska - piros - III-as típus

2,990.00 HUF

Nincs készleten

Ki mondta, hogy nem lehetsz egyszerre a "Végzet Asszonya" és kötni-horgolni szerető, kreatív, alkotó kedvű nő? Ízig-végig "nőcis" kézimunka táska a "Marilyn", tűzpiros színével köszön vissza a Díva rúzsának, kiszínezve az '50-es évek-beli mozi fekete-fehérjét.

Méretei: 20 cm átmérőjű kör az alja, teljes magassága pedig 40 cm. Belefér 4-5 gombolyag fonal, az éppen készülő alkotásod, és a hozzá szükséges eszközök: kötőtűk, horgolótűk, mérőszalag, olló, sorjelölő készlet,francia kötőeszköz, stb. 1 nagy és 9 kisebb külső zsebbel, valamint 6 belső zsebbel rendelkezik. A zsákot kibontva és betűrve kézimunka kosárként megáll a saját lábán, így nyugodtan leteheted magad mellé, és húzhatod belőle a fonalat. Pántja 90 cm-ig megnövelhető, így a kezedben, a válladon vagy keresztben átvetve is magaddal viheted. Ha befejezted az aznapi munkát, mindent belepakolhatsz, összehúzva a zsák száját nem férnek hozzá a cicák és a kisgyerekek a gombolyagokhoz :-)

Anyaga: 100% pamutvászon.

Tisztítása: szabás előtt beavattam az anyagot, de kérek, semmiképpen se tedd a mosógépbe, mert a kimerevített részeit rávasalható közbéléssel erősítettem meg, ami nem nagyon tűri a vizet, azon kívül nehéz lenne centrifugázás után kivasalni a táskát. Ha mindenképpen ki kell mosnod, akkor langyos vízben, enyhe nyomkodással, pár perc alatt kézzel mosd ki, aztán hagyd kicsurogni belőle a vizet, majd formára igazítva tedd ki a napra vagy a fűtőtest közelébe.

A további színvariációkat kérlek, tekintsd meg itt!


Ki mondta, hogy nem lehetsz egyszerre a "Végzet Asszonya" és kötni-horgolni szerető, kreatív, alkotó kedvű nő? Ízig-végig "nőcis" kézimunka táska a "Marilyn", tűzpiros színével köszön vissza a Díva rúzsának, kiszínezve az '50-es évek-beli mozi fekete-fehérjét.Méretei: 20 cm átmérőjű kör az alja, teljes magassága pedig 40 cm. Belefér 4-5 gombolyag fonal, az éppen készülő alkotásod, és a hozzá szükséges eszközök: kötőtűk, horgolótűk, mérőszalag, olló, sorjelölő készlet,francia kötőeszköz, stb. 1 nagy és 9 kisebb külső zsebbel, valamint 6 belső zsebbel rendelkezik. A zsákot kibontva és betűrve kézimunka kosárként megáll a saját lábán, így nyugodtan leteheted magad mellé, és húzhatod belőle a fonalat. Pántja 90 cm-ig megnövelhető, így a kezedben, a válladon vagy keresztben átvetve is magaddal viheted. Ha befejezted az aznapi munkát, mindent belepakolhatsz, összehúzva a zsák száját nem férnek hozzá a cicák és a kisgyerekek a gombolyagokhoz :-)Anyaga: 100% pamutvászon.Tisztítása: szabás előtt beavattam az anyagot, de kérek, semmiképpen se tedd a mosógépbe, mert a kimerevített részeit rávasalható közbéléssel erősítettem meg, ami nem nagyon tűri a vizet, azon kívül nehéz lenne centrifugázás után kivasalni a táskát. Ha mindenképpen ki kell mosnod, akkor langyos vízben, enyhe nyomkodással, pár perc alatt kézzel mosd ki, aztán hagyd kicsurogni belőle a vizet, majd formára igazítva tedd ki a napra vagy a fűtőtest közelébe.A további színvariációkat kérlek, tekintsd meg itt!

Kézimunkasuli Facebook csoport | Kézimunkasuli YouTube csatorna

A kosár tartalma
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás