"Város" kézimunka füzet - sötétkék

1,190.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.

1.990,- Ft helyett szeptember 30-ig csak 1.190,-

Unod már a cetlizést és a különböző - "pont erre nem jó" - füzeteket? Szeretnéd a kézimunkázással kapcsolatos dolgaidat egy átlátható, tetszetős rendszerben tudni? Akkor ne késlekedj! A Kézimunka füzet pont Neked való!

Gyűrűs kivitelének köszönhetően cserélhető lapjait mindig a megfelelő sorrendbe teheted. Ha kevésnek bizonyul az egy-egy modellre szánt oldalszám, semmi baj, tegyél be annyit, ahányra csak szükséged van. Ha több mintával dolgozol egy modellben, akkor annyi "Kötésminta" vagy "Horgolásminta" betétlapot helyezz el, amennyi kell. Tematikus betét- és elválasztólapjai segítik a munkádat. Feljegyezheted benne kedvenc fonalboltjaidat, honlap regisztrációidat, írhatsz, rajzolhatsz bele kedved szerint. A méretes rajzokat a négyzetrácsos lapon érdemes készítened, a pontos szem- és sorszámok kiszámolásához pedig ajánlom a Pálca, szem és sor átszámítási kalkulátort.

Nincs is jobb érzés, mint mikor elkészül egy-egy modell. Ünnepeld meg, ragassz a "Modell" lapra egy "Elkészült" matricát, és ne felejts el újabb lapokat behelyezni a következő modelled számára! :-) Ha elfogynak a betétlapjaid, itt tudsz vásárolni.

Méretei: (17 x 16 x 4,5 cm)

Tartalma:

 • 1 db gyűrűs kézimunka füzet színes textil borítóval, könyvjelzővel, megkötővel, 2 db ceruzatartóval és 4 db zsebbel
 • 2 db kötőtű alakú miniceruza (hosza: 9,5 cm)
 • 1 db megfordítható névjegy (egyik oldalán "Kézimunka füzet" felirattal, a másik oldala szabadon feliratozható)
 • 1 ív (20 db) "Elkészült" matrica (kör átmérő: 1,6 cm)
 • 2 db "Modell" tematikus betétlap (4 oldal, hátoldala vonalas)
 • 2 db "Vonalas" tematikus betétlap (4 oldal)
 • 2 db "Sima" tematikus betétlap (4 oldal)
 • 2 db "Négyzetrácsos" tematikus betétlap (4 oldal)
 • 2 db "Kötésminta" tematikus betétlap (4 oldal, hátoldala vonalas)
 • 2 db "Horgolásminta" tematikus betétlap (4 oldal, hátoldala vonalas)
 • 2 db "Regisztrációim" tematikus betétlap (4 oldal)
 • 2 db "Fonalboltjaim" tematikus betétlap (4 oldal)


1.990,- Ft helyett szeptember 30-ig csak 1.190,-Unod már a cetlizést és a különböző - "pont erre nem jó" - füzeteket? Szeretnéd a kézimunkázással kapcsolatos dolgaidat egy átlátható, tetszetős rendszerben tudni? Akkor ne késlekedj! A Kézimunka füzet pont Neked való!Gyűrűs kivitelének köszönhetően cserélhető lapjait mindig a megfelelő sorrendbe teheted. Ha kevésnek bizonyul az egy-egy modellre szánt oldalszám, semmi baj, tegyél be annyit, ahányra csak szükséged van. Ha több mintával dolgozol egy modellben, akkor annyi "Kötésminta" vagy "Horgolásminta" betétlapot helyezz el, amennyi kell. Tematikus betét- és elválasztólapjai segítik a munkádat. Feljegyezheted benne kedvenc fonalboltjaidat, honlap regisztrációidat, írhatsz, rajzolhatsz bele kedved szerint. A méretes rajzokat a négyzetrácsos lapon érdemes készítened, a pontos szem- és sorszámok kiszámolásához pedig ajánlom a Pálca, szem és sor átszámítási kalkulátort.Nincs is jobb érzés, mint mikor elkészül egy-egy modell. Ünnepeld meg, ragassz a "Modell" lapra egy "Elkészült" matricát, és ne felejts el újabb lapokat behelyezni a következő modelled számára! :-) Ha elfogynak a betétlapjaid, itt tudsz vásárolni.Méretei: (17 x 16 x 4,5 cm)Tartalma:1 db gyűrűs kézimunka füzet színes textil borítóval, könyvjelzővel, megkötővel, 2 db ceruzatartóval és 4 db zsebbel2 db kötőtű alakú miniceruza (hosza: 9,5 cm)1 db megfordítható névjegy (egyik oldalán "Kézimunka füzet" felirattal, a másik oldala szabadon feliratozható)1 ív (20 db) "Elkészült" matrica (kör átmérő: 1,6 cm)2 db "Modell" tematikus betétlap (4 oldal, hátoldala vonalas)2 db "Vonalas" tematikus betétlap (4 oldal)2 db "Sima" tematikus betétlap (4 oldal)2 db "Négyzetrácsos" tematikus betétlap (4 oldal)2 db "Kötésminta" tematikus betétlap (4 oldal, hátoldala vonalas)2 db "Horgolásminta" tematikus betétlap (4 oldal, hátoldala vonalas)2 db "Regisztrációim" tematikus betétlap (4 oldal)2 db "Fonalboltjaim" tematikus betétlap (4 oldal)3 db elválasztólap füllel:"Modelljeim" felirattal"Regisztrációim" felirattal"Fonalboltjaim" felirattal3 db elválasztólap füllel: szabadon feliratozható

Kézimunkasuli Facebook csoport | Kézimunkasuli YouTube csatorna

A kosár tartalma
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás